Webkoti

Y-tunnus: 1759068-4
admin@webkoti.com
Mustikkapolku
Rovaniemi

Webkoti on palveluntarjoaja, joka on erikoistunut WordPress-verkkosivujen, Linux-webhotellien, domainpalveluiden, digitaalisten näköisesitteiden sekä monipuolisten virtuaalipalvelin vaihtoehtojen tarjoamiseen kuluttajille, yhteisöille ja kaiken kokoisille yrityksille. Meille on tärkeää, että palvelut toimivat hyvin. Tämän vuoksi kaikki palvelimemme sijaitsevat 24 tuntia vuorokaudessa valvotussa laitetilassa väh. 1000Mbps verkossa.

Palvelimemme sijaitsevat runkoverkon yhdyspisteessä, joka takaa luotettavat verkkoyhteydet maailmalle. Näin taataan valvottu ja luotettava alusta hosting-palveluille. Domainrekisteröinneissä ja nimipalveluntarjoajana käytetään luotettavaa ja tunnettua kansainvälistä palveluntarjoajaa. Lisäksi palvelussamme on 500Gt kestävä DDOS-suojaus.

Yhteydenotto
Toivomme, että kaikki tekniset tukipyynnöt sekä ennakkotiedustelut lähetetään ensisijaisesti asiakasportaalin kautta Näin asiakaspalvelu näkee heti kaikki mahdolliseen tiliisi liittyvät tiedot sekä järjestelmämme luo automaattisesti tukipyyntönumeron jotta asia voidaan ratkaista tehokkaasti. Vastaamme tukipyyntöihin mahdollisimman nopeasti.