WordPress-verkkosivut

Nettisivujen suunnittelu, teko ja ylläpito edullisesti WordPress -julkaisujärjestelmällä.

WordPress-sivut ja WordPress-verkkokaupat

WordPress on nykyaikainen ja mukautettava julkaisualusta nettisivuille ja verkkokaupoille. Se on erinomainen valinta verkkosivujen toteutukseen etenkin helppokäyttöisyytensä johdosta, sillä kuka tahansa ilman suurempia teknisiä taitoja osaa päivittää WordPressillä tehtyjä verkkosivuja.

3 syytä valita WordPress

  • 1. Maailman tavallisin sisällönhallintajärjestelmä, jota kehitetään jatkuvasti.
  • 2. Kaikkien käytettävissä ilman lisenssimaksuja.
  • 3. Sisältöjen muokkaus onnistuu helposti suoraan selaimesta keneltä tahansa.

wordpress-pluginv2

Sivujen suunnittelu

Uusien nettisivujen suunnittelu

Yrityksen nettisivut luovat vierailijalle ensivaikutelman toiminnastasi. Ensivaikutelman voit tehdä ainoastaan kerran, joten se kannattaa tehdä tyylillä. Tarjoa asiakkaallesi luotettava kanava, josta hän saa ajankohtaista tietoa muiden tietolähteiden lisäksi.

Millaiset olisivat hyvät tai parhaat nettisivut?

Nettisivujen tulisi olla juuri sellaiset, millaisilla itsekin tykkäisit vierailla. Tämä tarkoittaa usein sivustoa, joka on selkeä, helppokäyttöinen ja tarvittavien tietojen löytäminen onnistuu vaivattomasti.

Laadukkaat sisällöt nostavat käytettävyyttä

Tyylikkään ulkoasun ja helpon käytettävyyden lisäksi sisältöjen tulee olla kattavat sekä laadukkaat. Sisältöjen merkitys korostuu varsinkin, mikäli haluat sivujesi löytyvän esimerkiksi Googlen hakutuloksista. Pelkkien korulauseiden ja lupausten lisäksi sivuilta olisi hyvä löytyä myös aitoja asiakastarinoita sekä kokemuksia. Mikäänhän ei ole niin hyvää mainontaa kuin aidot asiakaskokemukset?

Iso kokonaisuus, OnePage, vai jotain siltä väliltä?

Nettisivusto voi olla useita sivuja sisältävä massiivinen kokonaisuus tai yksinkertaisimmillaan niin sanottu OnePage (kuten tämäkin sivusto), josta löytyvät yhdeltä sivulta helposti kaikki oleellinen tieto. Yleisin pienemmän yrityksen sivusto on jotain siltä väliltä. Ennen sivujen tekemistä kannattaa siis miettiä, mikä palvelee sinun asiakaskuntaasi parhaiten.

pietec_planering
web-update

Vanhojen nettisivujen päivitys – mistä liikkeelle?

Nettisivujen uudistamisessa on suositeltavaa lähteä liikkeelle nykytilanteen tarkastelusta. Mikä yrityksesi nykyisissä nettisivuissa on hyvää? Mikä vaatii pientä parantelua? Mikä tulisi miettiä kokonaan uudestaan?

Vanhojen nettisivujen hyödyntäminen

Vanhojen nettisivujen sisältöä ja rakennetta voidaan usein ainakin osittain käyttää hyväksi, mutta itse pohja sivustolle on järkevintä tehdä kokonaan uudestaan nykyaikaisilla menetelmillä WordPressiä ja Divi Teemaa hyödyntäen. Vanhoissa sivuissa taustalla on usein niin vanhaa tekniikkaa, että se kannattaa paranteluiden sijaan mielummin hylätä.

Pienillä muutoksilla suuria tuloksia

Vanhojen nettisivujen uudistuksissa ulkoasua saa muokattua mukavasti esimerkiksi uusilla tuoreilla fonttivaihtoehdoilla, kuvilla, värimaailman terävöittämisellä ja erilaisilla responsiivisilla asetteluilla. Tärkeää on muokata rakenne ja sisältö palvelemaan sivuston vierailijoita mahdollisimman hyvin sekä tukemaan hakukonelöydettävyyttä.

Referenssitöitä

mockup_hameenrakennus

Hämeen Rakennussaumaus Oy Toteutimme Hämeen Rakennussaumaus Oy:lle responsiiviset verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmälle. Sivujen ylläpito ja päivitys on helppo toteuttaa jatkossa. Lisäksi suunnittelimme yritykselle logon, asiakkaan toiveita kuunnellen.

mockup_markatilatekniikka

Lapin Märkätilatekniikka Oy Päivitimme Lapin Märkätilatekniikan verkkosivut. Vanhat sivut toimivat erillisillä ilmaisalustalla, eikä ulkoasulle ollut tehtävissä paljon. Yritykselle rekisteröitiin oma domain, ja näin parannetaan ammattimaisen toiminnan kuvaa. Siirsimme palvelun Webkodin palvelimille ja toteutimme uudet responsiiviset verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmälle. Myös yrityksen logo on Webkodin käsialaa.

mockup_pintamaster

Pintamaster Oy Toteutimme Pintamaster Oy:lle responsiiviset verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmälle. Sivujen ylläpito ja päivitys on helppo toteuttaa jatkossa. Lisäksi suunnittelimme yritykselle logon, asiakkaan toiveita kuunnellen. Otimme myös käyttöön asiakkaalle Google Suite-palvelun, jolloin sähköpostit, kalenterit, sekä tiedostot löytyvät helposti yhdestä paikkaa.

mockup_rpt

Rovaniemen Puutuote Oy Päivitimme Rovaniemen Puutuote Oy:lle responsiiviset verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmälle. Sivujen ylläpito ja päivitys on helppo toteuttaa jatkossa asiakkaan omasta toimesta. Toteutimme myös digitaalinen näköislehden yrityksen tuotteista ja palveluista painetusta esitteestä.

mockup_sallaisettilit

Sallaiset Tilit Ky Päivitimme Sallaiset Tilit Ky:lle uudet verkkosivut. Sivut toteutettiin ns. Onepage-sivuna WordPress-julkaisujärjestelmälle. Sivujen ylläpito ja päivitys on helppo toteuttaa jatkossa. Vanhoilta sivuilta siirrettiin ja päivitettiin sisältöä uusille sivuille sekä värimaailma haluttiin raikkaammaksi.

mockup_kaisakarvo

Puusepänliike Kaisa Karvo Puusepänliike Kaisa Karvo on ollut yksi ensimmäisistä toteutuksistamme. Uudet verkkosivut on päivitetty Onepage-muotoiseksi verkkosivuksi ja värimaailmaan on haettu puunläheisiä sävyjä. Ulkoasussa ja toteuttuksessa haluttiin tuoda esiin paikallisuus ja yrityksen toiminta puusepänliikkeenä.

Laitetaanko teidän verkkosivut kerralla kuntoon?

Ota yhteyttä, mikäli heräsi kutina verkkosivujen tarpeelle tai vanhojen sivujen päivitykselle. Annamme mielellämme kustannusarvion uusista sivuista ja aikataulun niiden toteutuksesta.