Miksi sivustoni ei näy?

Jos olet asentanut sivustosi viemällä sivut paikalleen FTP-ohjelmalla tai asentanut esim. WordPressin Softaculouksen avulla ja sivusto ei näy, tarkista että public_html ei ole jäänyt oletuksena olevaa index.html tiedostoa.

Monet php-ohjelmistot käyttävät omaa index.php tiedostoa, mutta jos public_html hakemistossa on index.html, se näytetään oletuksena jos joku menee sivustollesi osoitteella http://www.jotain.fi/
  • 3 käyttäjistä hyötyivät artikkelista