Asiakastuki > UKK (FAQ) > Hallintapaneeli(cPanel) > MySQL-tietokannan luonti

MySQL-tietokannan luonti

-Kirjaudu cPaneliin (www.sivusi.com/cpanel)

-cPanelissa klikkaa "MySQL Databases"

-Create New Database kohdassa kirjoita tietokannalle nimi, klikkaa "Create database"

-Luo tietokannalle käyttäjä, ja käyttäjälle salasana, kohdasta "MySQL Databases"sitten"Add New User"

-Lisää käyttäjä tietokantaan ja anna vaadittavat oikeudet,kohdasta"MySQL Databases"sitten" Add User To Database". Yleensä ruksaat "ALL PRIVILEGES" ja sitten "ok"

Nyt tietokanta ja sille käyttäjä salasanoineen on luotu.

Muista! Sekä tietokannan nimen että käyttäjänimen etuliitteiksi tulee "TUNNUS_", jossa "TUNNUS" on cPanel käyttäjätunnuksesi.

Also Read