Asiakastuki > UKK (FAQ) > Laskutus > Miten lähetätte laskut? Miten voin maksaa laskuni?

Miten lähetätte laskut? Miten voin maksaa laskuni?

Tilatessasi palveluitamme lähetämme sinulle laskun automaattisesti PDF-tiedostona ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseesi noin 1 h viiveellä tilauksesta.

Jatkossa lähetämme uudet laskut 30 päivää ennen maksetun laskutusjakson umpeutumista sähköpostiisi, postitse tai verkkolaskuna.

Maksutavat

Tarjoamme seuraavat maksutavat:
- laskutus (PDF-lasku sähköpostitse, paperilasku postitse, verkkolasku, e-lasku)
- PayPal (PayPal, luottokortit, maksuvälittäjänä PayPal.com)

Jos haluat maksaa palvelusi muuten kuin laskulla, kirjaudu asiakastilillesi osoitteessa https://www.webkoti.com/hosting/ ja valitse avoin lasku. Klikkaamalla laskua voit vaihtaa maksutavaksi jonkun muun kuin laskutuksen ja maksaa avoimen laskun heti.